Møt Kaja Hegg fra Redd Barna

Standard

Kaja er i ambassadørpanelet for campen.

1. Hvem er du?

Jeg heter Kaja og jobber i Redd Barna. Redd Barna er en menneskerettighetsorganisasjon for barn, og min oppgave er å jobbe for at barn og unge bruker nettet på en trygg og ansvarlig måte.

2. Hva gjør du?

Jeg arbeider for barn og unge skal delta og bli hørt på egne premisser, og at barn og unge skal ha en trygg oppvekst uten mobbing, vold og overgrep.
Det gjør vi med å drive prosjekter og praktisk informasjonsarbeid, og vi jobber med påvirkningsarbeid slik at barnevernmyndigheter eller skolen tar et større ansvar for å lære barn og unge om trygg og ansvarlig nettbruk.

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp

Jeg liker godt opplegget med at unge selv utformer løsninger, og at det lages på så kort tid. Det er en takknemlig oppgave å gi tilbakemeldinger med utgangspunkt i mitt ståsted i Redd Barna. Å være i en kontinuerlig dialog med unge selv er avgjørende for at jeg får god nok kunnskap til å gjøre jobben min i en rettighetsorganisasjon for barn. Derfor ble jeg veldig glad for å bli invitert til å delta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s