Møt Osmund Maheswaran, systemutvikler fra Iterate

Standard

1. Hvem er du?

Jeg heter Osmund Maheswaran, er 27 år gammel og kommer fra Førde i Sogn og Fjordane. Jeg er utdannet sivilingeniør innen Ingeniørvitenskap og IKT. Nå jobber jeg som systemutvikler i konsulentselskapet Iterate.

2. Hva gjør du?

På fritiden trener jeg så ofte tiden (og viljen) strekker til. Jeg er glad i musikk, og spiller trommer i band.

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Jeg syns Løvetanncamp ser ut som en artig utfordring, og som muligens kan hjelpe folk som trenger det. Vi får muligheten til å identifisere faktiske behov hos reelle mennesker, og lage løsninger som kan gi dem en bedre hverdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s