Møt Bente Sofie Bye, konsept- og forretningsutvikler

Standard

1. Hvem er du?

Jeg heter Bente Sofie, er fra Rakkestad i Østfold og har jobbet med konseptutvikling og bedriftsetableringer siden 2008. Først i SIVA SF, eid av Nærings- og fiskeridepartementet, og deretter som selvstendig næringsdrivende.

2. Hva gjør du?

Jeg jobber som konseptutvikler for en juicebar og kafé med fokus på økologisk raw food fusjonert med norsk husmannskost lokalisert på Kolbotn stasjon. Konseptet har et fokus på samfunnsinnovasjon gjennom involvering av unge arbeidssøkere som lettere står utenfor arbeidsmarkedet. Jeg jobber også som innleid konsulent for en bedrift som er opptatt av bærekraftighet og produserer sjøtang til konsumentmarkedet som den første bedriften i Norge.

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Det er utrolig hvor mange nytenkende idéer og gode løsninger som kan dukke opp når det settes sammen team med tverrfaglig kompetanse. Jeg håper at jeg med min kompetanse kan komme med forslag som gjør at det tenkes litt nytt, slik at vi i fellesskap kan komme frem til løsninger som vil gagne de som trenger en organisasjon som Landsforeningen for barnevernsbarn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s